The best advice for better living

About us

Na 25 jaar ervaring in de bouw ben ik in 2010 begonnen als ZZP-er met Francois Services.

Tijdens mijn jarenlange ervaring in de bouw heb ik op verschillende vakgebieden ervaring opgedaan, waardoor Francois Services zeer breed inzetbaar is.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van het snel en vakkundig repareren tot en met een complete verbouwing. Ons dienstenpakket is all round; vrijwel alle vak specialiteiten kunnen wij leveren. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Dit alles met persoonlijke aandacht en tegen een betaalbare prijs.

Francois Services, uw vakman voor elke klus!

Nakomingsgarantie

De VLOK-nakomingsgarantie is een extra-garantie voor consumenten, die gebruik maken van de diensten van een VLOK-klussenbedrijf.

Francois Services is aangesloten bij de brancheorganisatie VLOK. Bij eventuele geschillen kan de zgn. Geschillencommissie door de opdrachtgever worden ingeschakeld. Deze onafhankelijke instantie laat door een expert een rapport opmaken over de kwaliteit van de werkzaamheden. De commissie zal vervolgens de juridische consequenties in overweging nemen. Dit resulteert in een bindende uitspraak die altijd door Francois Services gerespecteerd zal worden. Staat de opdrachtgever in zijn recht, dan is herstel/schadevergoeding door de commissie gegarandeerd.